PERMANENTE HER- EN BIJSCHOLING MILIEUBOA’S DOMEIN II (MET OPTIONELE EXTRA AANBIEDING)
15448
page-template-default,page,page-id-15448,page-child,parent-pageid-15977,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

PERMANENTE HER- EN BIJSCHOLING BUITENGEWOON OPSPORINGSAMBTENAAR DOMEIN II

De Permanente her- en bijscholing milieuboa’s domein II volg je bij vakspecialisten! Ons slagingspercentage is ruim 92%!

Jij ziet natuurlijk als milieuboa de Permanente her- en bijscholing Milieu Domein II het liefst aangeboden worden door vakgenoten. Door collega’s die weten wat er speelt in de leefomgeving, met ruime ervaring in de handhaving en het werken binnen een bestuurlijke organisatie. Inmiddels zijn we al weer een paar jaar op weg met de Permanente her- en bijscholing Milieu Domein II en de examinering die uitgevoerd wordt door de Stichting Exameninstelling Toezicht en Handhaving (ExTH).
VerstallenMilieutrainingen mag terugkijken op het mooie slagingspercentage voor de examens van ExTH van ruim 92%!

De deelnemende milieuboa’s waren erg te spreken over ons lesmateriaal en de inhoudelijke behandeling van de lesstof door onze docenten. Daar proberen we zoveel mogelijk dicht bij de deelnemers te blijven qua toepasbaarheid en gekozen casuïstiek. Op die manier spreekt het lesmateriaal de cursisten ook het meest aan. Herkenbaarheid en interactief kunnen opereren binnen het eigen werkveld. Daar draait het om!

We zetten de voordelen van het Permanente her- en bijscholing Domein II Milieu bij VerstallenMilieutrainingen even voor je op een rij:

· Docenten met veel ervaring in de (bestuurlijke) omgevingshandhaving
· Op jouw praktijk afgestemde en herkenbare casuïstiek
· Veel ruimte voor interactie en interactie van kennis met vakgenoten
· Altijd actueel, aandacht voor de nieuwste wetswijzigingen
· Hoog slagingspercentage examen ExTH
· Volledige ontzorging t.a.v. communicatie, inschrijving en aanmelding examen ExTH
· Zoveel mogelijk in uw regio
· Uitstekend lesmateriaal
· Unieke Combinatie mogelijk van de PHB met de unieke Hogere Boa Opleiding Milieu
· Goede prijs-kwaliteit verhouding

De driedaagse Permanente her- en bijscholing  wordt door VerstallenMilieutrainingen aangeboden voor een prijs van € 293,00 euro per deelnemer per dag, inclusief lesmateriaal, inschrijving examen bij ExTH, excl. examengeld ExTH.

Om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen, wordt door VerstallenMilieutrainingen alle communicatie en inschrijving van de cursisten met ExTH verzorgd.
Lees ook over:  De Hogere Boa Opleiding Milieu (Verplichte Permanente her- en bijscholing is hierin verwerkt!).