Hogere boa opleiding milieu

Alleen bij VerstallenMilieutrainingen heb je de mogelijkheid om de Hogere Boa opleiding Milieu te volgen. Deze Hogere Boa Opleiding Milieu bestaat uit een lesprogramma van 4 dagen dat steeds parallel loopt aan de Permanente her- en bijscholing Domein II. Naast de lesstof die je nodig hebt om te voldoen aan je opleidingsvereisten voor de Permanente her- en bijscholing Domein II krijg je meer verdiepingskennis en op jouw werk afgestemd praktijkonderricht aangeboden. Het doel is om jou als milieuboa de mogelijkheid te bieden je meer te specialiseren in de repressieve handhaving van de milieuwetgeving. Je bent in staat om als milieuspecialist diepgaandere milieuonderzoeken uit te voeren met de andere partners in de milieuhandhaving.

Mooie bijkomende voordelen bij deze cursus zijn dat je met je deelname nog beter in staat bent om het landelijk examen van ExTh met succes af te leggen en met de deelname aan de Hogere Boa opleiding Milieu eveneens aan je wettelijke opleidingsvereisten voldoet en daarnaast ook meer specialiseert in de repressieve handhaving van de milieuwetgeving. Je slaat dus twee vliegen in één klap!

Programma: De Hogere Boa opleiding Milieu bevat in ieder geval het lesprogramma voor de PHB-Milieu domein II, met daarbij een verdere verdieping in de voor het betreffende jaar geldende exameneisen van ExTH voor de PHB Milieu Domein II.

Wat wordt je leslocatie:

Wij komen naar je toe, dus je hebt geen lange reistijden en we zullen ons best doen zoveel mogelijk de cursussen incompany te verzorgen. Uiteraard zoeken we dan een locatie bij je in de buurt waar je met collega’s uit jouw regio kunt samenwerken en samen leren. Dat schept een band en is ook goed voor de samenwerking in je regio.

Voor meer informatie kunt u ons mailen op info@verstallenmilieutrainingen.nl of bel 06-18599480.

Informatie