Hogere Boa Opleiding Milieu (PHB included!) - VerstallenMilieutrainingen
15859
post-template-default,single,single-post,postid-15859,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hogere Boa Opleiding Milieu (PHB included!)

Hogere Boa Opleiding Milieu (PHB included!)

Vanaf 1 november 2017 kan je bij VerstallenMilieutrainingen de unieke Hogere Boa Opleiding Milieu volgen. Vier dagen uw kennis als Boa verdiepen en vergroten en dat voor de prijs waarvoor je voorheen de Permanente her- en bijscholing Domein 2 kon volgen. Onze doelstelling is juist om je de aanvullende en verdiepende kennis aan te bieden zoals in de Wet VTH kwaliteitscriteria 2.1 is bedoeld.

Verder gaan:

  • in opsporingsmethoden en- technieken
  • meer inzicht krijgen en trainen met handhavingsprocedures
  • leren van incidenten (LEVI), stoeien met praktijksituaties
  • van en met elkaar leren

Naast het voordeel van de verdieping in kennis en vaardigheden, wordt je in de Hogere Boa Opleiding Milieu meteen ook de verplichte lesstof en examentraining Permanente her- en bijscholing Domein 2 milieu aangeboden. Bovendien regelen wij de aanmelding en inschrijving bij de exameninstelling ExTH. Oh ja, en natuurlijk examen afleggen op een locatie niet te ver uit de buurt.

We slaan dus twee vliegen in één klap. Klaarstomen voor het verplichte deel en verdiepen met uitdagende lesstof en casuïstiek.

Je voordeel is dus voldoen aan je verplichte her- en bijscholing en tegelijkertijd werkelijk groeien naar een hoger Boa level!