Piketmedewerker omgevingsdienst/gemeente

Werk je bij een provincie, gemeente of omgevingsdienst en draai je mee in de piketdiensten? Deze pikettraining is speciaal ontwikkeld voor jou!

Allerlei klachten m.b.t. het omgevingsrecht die je in je piketpraktijk kunt tegenkomen, worden op een praktische wijze behandeld in deze training. Alle aspecten die bij de afhandeling van deze klachten aan de orde zijn, worden belicht; zaken zoals veiligheid, monsterneming, juridisch aspecten, bestuursrecht, oplossingsgericht, communicatie, organisatie, samenwerking, regie voeren en klantgerichtheid.

Met de combi training piketmedewerker omgevingsdienst/gemeente ben je in staat om als volwaardig lid van de calamiteitenorganisatie van je dienst te opereren.

Uniek is aan deze training dat we een jaar later nog een dag bij elkaar komen en aan de hand van de praktijkervaringen leren van en evalueren met elkaar. Door de cursisten ingebrachte casuïstiek zal de bron zijn om op deze dag te finetunen, daar waar dat nog nodig is. Leren van en met elkaar uit de praktijk!

Informatie
  • 12 dagdelen
  • 8-16 deelnemers