Combi trainingen

Bekijk hieronder ons aanbod combi trainingen:

Basistraining piketmedewerker

De Basistraining piketmedewerker is speciaal bestemd voor nieuwe medewerkers die deel gaan nemen in een wachtdienstregeling. Als piketmedewerker komt er veel op je af. Er wordt door je ketenpartners, de bedrijven en de burgers een beroep gedaan op je specifieke kennis en vaardigheden. Deze training is er op gericht om je binnen de organisatie van jouw dienst een goede start te geven.

Combitraining Piketmedewerker

De Combitraining piketmedewerker is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die deelnemen in een wachtdienstregeling of gaan deelnemen in een wachtdienstregeling. Als piketmedewerker werk je in de hectiek van de piketdienst en heb je specifieke kennis en vaardigheden nodig. Met deze opleiding werk je optimaal aan je eigen ontwikkeling als piketmedewerker.

Hogere Combitraining piketmedewerker

De Hogere Combitraining piketmedewerker (totaal 6 dagen incl. terugkomdag) is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die deelnemen aan wachtdienstregeling of gaan deelnemen in een wachtdienstregeling. Aan de hand van actuele en zwaardere casuïstiek wordt uitgebreid aandacht besteed aan je optreden en alles wat daarbij komt kijken als wachtdienstmedewerker.