Een combi training voor piketmedewerker op maat!
15622
page-template-default,page,page-id-15622,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Combi trainingen

Combitraining piketmedewerker met unieke terugkomdag

8 dagdelen / 8-16 deelnemers

De Combitraining piketmedewerker is de training voor elke  piketmedewerker of wachtdienstmedewerker. We gaan in op zaken als je voorbereiding, je veiligheid, je bevoegdheden, de samenwerking met andere diensten, het COPI, GRIP en Veiligheidsregio’s, LCMS, rapporteren, het nemen van maatregelen, bewijsvergaring, bestuursdwang, monsterneming, communicatie, regie voeren en nog veel meer.

De training is sterk praktijkgericht ingestoken. We kijken naar de calamiteitenorganisatie en de calamiteitenplannen binnen je dienst.

Uniek is aan deze training dat we een jaar later nog een dag bij elkaar komen en aan de hand van de praktijkervaringen leren van en evalueren met elkaar. Door de cursisten ingebrachte casuïstiek zal de bron zijn om op deze dag te finetunen, daar waar dat nog nodig is.

Lees meer…

Piketmedewerker waterbeheerder met unieke terugkomdag

8 dagdelen / 8-16 deelnemers

Werk je bij een waterkwaliteitsbeheerder en draai je mee in de piketdiensten? Deze pikettraining is speciaal ontwikkeld voor jou!

Allerlei klachten m.b.t. waterkwaliteit die je in je piketpraktijk kunt tegenkomen worden op een praktische wijze in deze training behandeld. Alle aspecten die bij de afhandeling van deze klachten aan de orde zijn, worden belicht; zaken zoals veiligheid, monsterneming, juridisch aspecten, bestuursrecht, oplossingen, heffingsvraagstukken, communicatie, organisatie, samenwerking, regie voeren en klantgerichtheid.

Met de combi training piketmedewerker waterbeheerder ben je in staat om als volwaardig lid van de calamiteitenorganisatie van je dienst te opereren.

Lees meer…

Piketmedewerker omgevingsdienst/gemeente met unieke terugkomdag

8 dagdelen / 8-16 deelnemers

Werk je bij een provincie, gemeente of omgevingsdienst en draai je mee in de piketdiensten? Deze pikettraining is speciaal ontwikkeld voor jou!

Allerlei klachten m.b.t. het omgevingsrecht die je in je piketpraktijk kunt tegenkomen, worden op een praktische wijze behandeld in deze training. Alle aspecten die bij de afhandeling van deze klachten aan de orde zijn, worden belicht; zaken zoals veiligheid, monsterneming, juridisch aspecten, bestuursrecht, oplossingsgericht, communicatie, organisatie, samenwerking, regie voeren en klantgerichtheid.

Met de combi training piketmedewerker omgevingsdienst/gemeente ben je in staat om als volwaardig lid van de calamiteitenorganisatie van je dienst te opereren.

Uniek is aan deze training dat we een jaar later nog een dag bij elkaar komen en aan de hand van de praktijkervaringen leren van en evalueren met elkaar. Door de cursisten ingebrachte casuïstiek zal de bron zijn om op deze dag te finetunen, daar waar dat nog nodig is. Leren van en met elkaar uit de praktijk!

Lees meer…

De Hogere Combitraining piketmedewerker met unieke terugkomdag

12 dagdelen / 8-16 deelnemers

Een totaaltraining speciaal ontwikkeld voor de piketmedewerker.

Aan de hand van nog zwaardere casuïstiek praktijk gaan we dieper op de zaken in. We hebben nog meer aandacht voor zaken als communicatie, juridische voetangels, omgaan met de pers, afstemming en samenwerking met andere bevoegde gezagen, bewijsvergaring als toezichthouder, horen van personen i.h.k. van toezicht, de Landelijke Handhavingsstrategie versus incidenten, waarnemen en rapporteren.

Kortom met deze Hogere combi training piketmedewerker kun je je nog verder professionaliseren in het vak.

Uniek is aan deze training dat we een jaar later nog een dag bij elkaar komen en aan de hand van de praktijkervaringen leren van en evalueren met elkaar. Door de cursisten ingebrachte casuïstiek zal de bron zijn om op deze dag te finetunen, daar waar dat nog nodig is. Leren van en met elkaar uit de praktijk!

Lees meer…